Over Hardicraft

Hardicraft is een Nederlands merk voor hobbyartikelen. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande producten van Nederlandse oorsprong. Onze producten worden in eigen land ontworpen, samengesteld en geproduceerd. De focus van Hardicraft ligt op complete Doe-het-zelf pakketten op het gebied van handwerken en lifestyle. Daarnaast verkopen we ook een aantal “craft-essentials” om het creatief bezig zijn zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ons bedrijf is onderdeel van de HardiGroup met wortels diep in de Twentse textiel industrie. Door kennis en ervaring te combineren met innovatie en creativiteit zijn wij steeds weer opnieuw in staat verrassende en kwalitatief hoogstaande producten in de markt te zetten. 

Naast kwaliteit en creativiteit is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk speerpunt in ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient en wij gaan daarbij geen uitdagingen uit de weg om mensen een kans te geven zich weer aan te sluiten bij het arbeidsproces.

Naast ons vaste team van medewerkers, werken wij nauw samen met een team van ervaren ontwerpers. Samen met hen komen wij telkens weer met verrassende nieuwe pakketten en producten.   

Laat u verrassen door Hardicraft!

Neem voor meer informatie contact met ons op.
Bedrijfsgegevens  
Telefoon: 053 750 50 01
Fax: 053 433 61 37
Postadres: Postbus 281 - 7500 AG Enschede
Bezoekadres: Thermen 5 - 7521 PS Enschede
E-mail: info@hardicraft.com
Bank gegevens:
Iban:
Swiftcode
Rabobank Enschede
NL54RABO0317243403
RABONL2U
K.v.K. Enschede nr. 06032773
BTW nr. NL 0014 01 336 B01


| Meer