Onze ontwerpers

Naast ons vaste team van medewerkers, werken wij nauw samen met een team van ervaren ontwerpers. Samen met hen komen wij telkens opnieuw met verrassende nieuwe pakketten en producten.

  • De beste kwaliteit
  • Originele designs
  • Zeer complete handwerkpakketten

CHRISTEL KRUKKERT

Onder andere van :

Mijn naam is Christel Krukkert. Ik ben illustrator van beroep, maar sinds 2009 houd ik me voornamelijk bezig met het ontwerpen van haak- en breipatronen. En dit doe ik ook al een flink aantal jaren met heel veel plezier voor Hardicraft!

Bekijk alles van C​​​​hristel

DESIREE LINDNER

Onder andere van :

Ik werk sinds 2015 bij Hardicraft. Ik houd van tekenen en schilderen, maar kan eigenlijk met elk medium wel uit de voeten. Voor Hardicraft ontwerp ik onder andere viltpakketten. Het is geweldig om een baan te hebben waarin ik mijn creativiteit kwijt kan!

​​Bekijk alles van Desiree

IMKE CROOIJMANS

Onder andere van :

Mijn naam is Imke Crooijmans en voor mij begon het ontwerpen van haakpatronen met het ontwerpen van een kraamcadeautje. Deze viel zo in de smaak dat er meer Knuffel-Dieren volgde en in september 2019 kwam mijn eerste boek. Ik geniet er van om een bolletje garen om te toveren tot een nieuw karakter en dit ook bij anderen tot leven te zien komen.

Bekijk alles van Imke

MARIJKE BOONE

Onder andere van :

Mijn naam is Marijke Boone. Ik ben mijn leven lang al creatief bezig en heb met het oprichten van Hardicraft van mijn hobby mijn werk gemaakt. Naast het dagelijkse leidinggeven aan ons superleuke team, ontwerp ik een deel van de collectie van Hardicraft zelf.

Bekijk alles van Marijke

SYLVIA MOLENAAR

Onder andere van :

Ik ben Sylvia Molenaar. Tijdens mijn studententijd ben ik begonnen met haken en sindsdien niet meer gestopt. Sinds een paar jaar ontwerp ik mijn eigen patronen. Dit zijn vooral vrolijke amigurumi met leuke details. De inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik uit sprookjes en de natuur.

Bekijk alles van Sy​​lvia